Camili İlkokulu

Vizyon: YENİ YAKLAŞIMLARI TAKİP EDEN, DAHA İYİ EĞİTİM ALMIŞ, TEKNOLOJİ VE BİLGİ ÇAĞINI YAKALAYAN ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK.

Misyon: DEĞİŞEN DÜNYA ŞARTLARINA UYUM SAĞLAYABİLECEK, YÜKSEK KARAKTERLİ, BAŞARILI VE NİTELİKLİ ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK.

Başarılar:

Saatler: 08:30-14:50
Isınma: Klima ile ısınma sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda bulunan spor takımları şöyledir: 1- Yıldızlar Kız Futsal Takımı 2- Yıldızlar Kros Erkek Takımı 3- Küçükler Kız Atletizm Takımı 4- Küçükler Erkek Atletizm Takımı
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: Kurumumuzda, Camili İlkokulu ve Camili Ortaokulu olmak üzere iki kurum, tüm binaları ve sosyal imkânları ortak kullanmakta, eş zamanlı ders ve teneffüsler yapılmaktadır.

Telefon - 0.506.9093886

Belgegeçer -

WEB - https://yuregircamiliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Camili Köyü 6008. Sk. Yüreğir/Adana

Öğretim Şekli :Tam gün öğretim

Yerleşim Yeri - Camili Köyü göç alan bir köydür. Köy halkı tarım işçiliği ve hayvancılık ile geçimini sağlamaktadır.

Adres - Camili Köyü 6008. Sk. Yüreğir/Adana

Ulaşım Kurumumuza, PTT Çarşı Şubesi´nin bir arka caddesi (Ali Münif Yeğenağa Cd.) üzerinden geçen, "Camili" tabelası taşıyan 1 no´lu Yamaçlı dolmuşları ile ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kurumumuz Yüreğir İlçe Merkezi´ne 13 km, Adana İl Merkezi´ne 16 km uzaklıktadır.